Auto en Ruitschade

Autoschade

U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Maar wat nu? Wat moet u regelen? Wat moet u doen met de schade auto? Garagebedrijf van Keulen neemt u deze zorgen goed, deskundig uit handen.


Bel 013-511 1173 en wij helpen u verder.

Dus bij schade twijfel niet, bel ons! Of laat uw auto naar ons transporteren. Laat u niet beïnvloeden door uw verzekeraar, u beslist zelf wie uw auto repareert. Wij hebben een speciale regeling m.b.t. uw eigen risico en gratis vervangend vervoer.

Tevens werken wij nauw samen met een SCHADE GARANT/FOCWA gecertificeerd schadeherstel bedrijf.

Hoogwaardige reparatie

Garagebedrijf van Keulen levert met goed opgeleid personeel en geavanceerde apparatuur kwalitatief hoogwaardige reparaties af. Gecombineerd met een optimale persoonlijke dienstverlening naar de klant.

Uitdeuken zonder spuiten

Wie kent de situatie niet. Uw auto staat geparkeerd, u komt terug en er zit een deukje in de deur.  Geen grote deuk,  maar wel  groot genoeg om je groen en geel te ergeren. En de dader is natuurlijk niet meer te zien. Het overspuiten van het spatbord of de deur loopt flink in de papieren. De verzekeringsmaatschappij is ook al geen optie: u raakt dan een gedeelte van de no-claimkorting kwijt.

Praktijk: de deuk blijft zitten. Jammer… maar niet nodig! Dankzij een methode die steeds vaker wordt toegepast: Uitdeuken zonder spuiten.

Bel voor meer informatie en de mogelijkheden.

Kennis van zaken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel worden op de voet gevolgd, zodat de kennis up-to-date blijft en wij onze klanten met een gedegen advies van dienst kunnen zijn.

Ruitschade

U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen.

Voorkom erger en onderneem meteen actie, zodra u een sterretje in uw autoruit heeft. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak.

Verzekerde reparatie

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode en vrijwel onzichtbaar. Als u bent verzekerd voor ruitschade komt u in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie.

Vaak bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade.

Autoruit vervangen

Als de voorruit vervangen moet worden controleren wij vooraf het eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de verzekeraar of tussenpersoon. Bij ons betaalt men het laagste eigen risico, dat volgens de polisvoorwaarden zelf vergoed dient te worden.

Maximaal voordeel, ook bij alleen WA verzekering.

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt Garagebedrijf van Keulen op deskundige en snelle wijze voor de vervanging van uw autoruit tegen aantrekkelijke condities.

Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven. Mocht u (ooit) ruitschade aan uw auto hebben, wij staan voor u klaar!