Electronica in de auto

Electronica in de auto

Wij beschikken over de modernste controle- en diagnose apparatuur en het juiste gereedschap in huis. Tevens hebben wij veel ervaring en zijn op de hoogte zijn van de nieuwste auto technieken, zoals ABS, Tiptronic en vele andere innovaties in autoland.

Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is. En een ander voordeel: het zal u opvallen dat de technici heel betrokken en gemotiveerd uw auto onderhanden nemen. Dat is ook weer niet zo verwonderlijk. Wij zijn wat kleiner van omvang. Dat maakt doorgaans dat het er plezierig werken is. De sfeer is wat informeler, de benadering persoonlijker. En doordat wij elke dag weer andere auto’s zien, blijft het werk afwisselend. Lopende bandwerk is er niet bij. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen. Dat stukje motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen. De technici zijn ook altijd goed geschoold.

Daarnaast heeft de EU-wetgeving ervoor gezorgd dat wij als onafhankelijke autobedrijven volledige toegang hebben tot de technische informatie en merk trainingen van alle autofabrikanten. Dus de benodigde kennis en kunde zijn altijd in huis! Bij onafhankelijke autobedrijven kunt u rekenen op vakkundige, goed opgeleide en gemotiveerde auto technici. Technici die raad weten met elke merk auto en zij hebben alle modellen wel een keer onderhanden hebben genomen. Tegenwoordig mogen autobedrijven immers alle merken auto’s onderhouden.